Turners van Odival Eibergen doen het uitstekend in Didam


EIBERGEN – Voor de turners van Odival Eibergen heeft de wedstrijd in Didam goed uitgepakt. Twee zilveren medailles in de team mix wedstrijden en goede persoonlijke resultaten. Voor Tren Meuleman was deze wedstrijd de tweede in de serie van twee wedstrijden in teamverband en individuele ranking. Voor Luka Caloski en Sjoerd de Groot was het de eerste wedstrijd in de serie van twee. Tren Meuleman behaalde in de eerste wedstrijd een zilveren medaille en een verdienstelijke 9e plaats individueel. In de tweede wedstrijd werd er door zijn mix team weer een tweede plaats behaald met 249.600 punten en ging Tren weer met een zilveren medaille naar huis. Individueel behaalde Tren een 10e plaats. Op vloer, Ringen en Sprong behaalde Tren goede individuele plaatsen te weten een 4e , 5e en een 4e plaats. Tren werd met 77.500 punten 10e van de 23 turners. Een mooie prestatie in zijn turnseizoen 2022-2023.


In de eerste wedstrijd voor Luka en Sjoerd ging het erg goed voor deze jongens. Beide jongens van Odival Eibergen zaten samen met NTK uit Apeldoorn in een gemixt team Pupil C. Het team Odival – NTK behaalde een 2e plaats met 267.000 punten. Fijn voor Luka en Sjoerd om met een zilveren medaille naar huis te kunnen gaan in de eerste wedstrijd. Individueel deden Luka en Sjoerd het ook goed. Luka werd met 87.05 Punten 12e en Sjoerd met 84.10 punten 21e. In deze categorie deden 14 teams en 90 jongens mee. Luka deed het goed op Vloer, Sprong en Rekstok waar Luka een 9e , 2e en een 7e plaats individueel behaalde. Sjoerd deed het goed op Voltige en Brug waar een 6e en een 12e plaats werd behaald met respectievelijk 14.70 en 13.85 punten. Voor deze twee jongens is de volgende wedstrijd in Nijmegen op 1 april. Alles is te volgen via de website van Odival te weten www.odival.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven