BBB stelt Gert Jan van Noort aan als verkenner, kennismaking op woensdag 22 maart 2023

BERKELLAND – Op vrijdag 17 maart 2023 kwamen de voorlopig gekozen partijen voor Provinciale Staten van Gelderland voor een startbijeenkomst van de verkennende fase van de onderhandelingen. Zij erkenden BBB als Gelderse winnaar van de verkiezingen. BBB kreeg daarop het initiatief in de verkennende fase en stelt nu Gert Jan van Noort, voormalig fractievoorzitter en wethouder in Harderwijk voor een lokale partij, aan als verkenner.

Op woensdag 22 maart 2023 vindt een kennismaking plaats tussen verkenner Gert Jan van Noort en vertegenwoordigers van de voorlopig gekozen partijen. Ook zijn de plannen voor het verdere vervolg van de verkennende fase onderwerp van gesprek.

Wat: Vervolgbijeenkomst verkennende fase onderhandelingen
Wanneer: Woensdag 22 maart 2023 om 14.00 uur
Waar: Wijsmanzaal van het Huis der Provincie, Markt 11 in Arnhem

De vervolgbijeenkomst is openbaar. Publiek kan plaatsnemen op de tribune of online meeluisteren via een audioverbinding op www.gelderland.nl/Statenlive

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven