Circus NGV Neede groot succes


NEEDE – Op zondag 26 maart 2023 was het eindelijk na 5 jaar weer tijd voor de uitvoering. Het nieuwe bestuur heeft samen met de leiding een geweldige circus show georganiseerd en de Needse Gymnastiek Vereniging heeft hiermee maar liefst 400 bezoekers en 200 leden naar de Spilbroekhal weten te trekken. Bij de ingang werd iedereen verwelkomd door een aantal clowns en de sporthal was helemaal aangekleed in het thema.

 

Openingsact
Om 14:30 uur barstte het NGV circus los met een openingsact van het bestuur in combinatie met de onthulling van het nieuwe logo van de vereniging. Daarna volgden er vele uiteenlopende acts. De peuters (ouder&kind gym) waren verkleed als schattige clowntjes en de streetdance / jazzdance groepen hebben fantastische dansen laten zien in een remix van verschillende liedjes en uiteenlopende pasjes. De jongens en meiden van trampolinespringen maakten fraaie sprongen op grote hoogtes en de freerunning groepen lieten gave trucs zien op verschillende toestellen.

 

Pauze
In de pauze konden de bezoekers popcorn en suikerspin kopen en ook was er een verloting. Na de pauze werd de circuspiste weer vrijgemaakt voor de volgende optredens. De gymgroepen hebben verschillende soorten kunstjes op kasten, trampolines en lange matten aan het publiek getoond. De fit & fun groep heeft een blits optreden laten zien met lichtgevende stokken en de recreatieve turngroepen hebben mooie oefeningen laten zien op de turntoestellen. Kortom: er kwam van alles voorbij en dat allemaal passend bij het thema waarbij er vertier was voor jong en oud. Als afsluiting was er een groot finalelied waarbij alle leden van de NGV samen dansten op bewegen is gezond. Het was een geslaagde middag!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven