Groot enthousiasme onder de allerkleinsten tijdens kennismakingstraining v.v. DEO


BORCULO – Wat was het een heerlijke voetbalochtend afgelopen zaterdag bij v.v. DEO! Onder leiding van trainster Rianne Fleissner en met hulp van Sander Siebelink en Bert Neerlaar als assistenten waren er veel 2-4 jarige kinderen aanwezig bij hun (eerste) kennismaking met voetbal.

Koffie en ranja
Met een kop koffie voor de aanwezige (groot)ouders en ranja en een koekje voor de kids in de pauze was dit echt een familieuitje voor het hele gezin. In drie groepjes legden de kids spelenderwijs een parcours af bestaande uit verschillende onderdelen, uiteraard allemaal met de bal. Ook mochten de ouders even lekker een balletje trappen met hun kind. Vol enthousiasme werd er door alle aanwezigen aan meegedaan. Moe maar voldaan keerde iedereen huiswaarts.

Volgende training
Op zaterdag 15 april is er wederom een zelfde soort training op sportpark Dijkhoek voor alle kids van 2-5 jaar die voetbal willen ontdekken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven