Klootschieters beleven mooie competitie ronde in Eibergen


EIBERGEN – Onder goede weersomstandigheden werd de elfde en voorlaatste AKF competitie gehouden vanuit Eibergen. Op het afwisselende parkoers liet koploper Zwolle (Groenlo) zich niet verrassen en pakte de dagwinst met 46 schoten. Ook de mannen uit Klein Dochteren behaalden een prima score en werden met 47 schoten tweede. Thuisploeg en nummer 3 Eibergen deed het met 49 schoten en een derde plaats zeker niet slecht maar hadden misschien op iets meer gehoopt. ’t Broek (Ruurlo) was met een vierde plaats en 51 schoten niet helemaal tevreden. De voorsprong van Zwolle is met nog 1 wedstrijd te gaan 15 schoten op Klein Dochteren.

Koplopers
De koplopers sloegen een klein gaatje maar daarachter waren de verschillen niet groot tijdens deze competitiewedstrijd. Respelhoek werd vijfde met 54 schoten. Onderlingen (Haarlo) noteerde net als Zwolle 2 55 schoten en werd zevende. ’t Broek 2 dat vorige maal verraste met een topprestatie moest dit maal genoegen nemen met een negende plaats (56 schoten). Respelhoek 2 sluit ook deze ronde af met een 10e plaats. De diverse teams staan dermate ver uit elkaar dat de kaarten geschud lijken in deze competitie.

Tweede klasse
In de tweede klasse had koploper Dijkhoek (Borculo) een redelijk dag door met 60 schoten op een derde plaats te eindigen. Dit was 3 schoten meer dan thuisploeg Eibergen 2 dat tweede werd met 57 schoten. Onderlingen 2 was ditmaal de winnaar in deze klasse ook met 57 schoten. Heksenkring (Barchem) deed het redelijk en kwam met 65 schoten als zesde over de finish. Koploper Dijkhoek staat tien schoten voor op Eibergen 2 in de totaalstand. Heksenkring dat zevende staat lijkt een veilige voorsprong op hekkensluiter Onderlingen 3 te hebben. De laatste competitie is over 4 weken in Dijkhoek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven