Tafeltennisvereniging V.I.O.S. Beltrum 50 jaar jong

BELTRUM – Op 6 april 2023 bestaat tafeltennisvereniging V.I.O.S Beltrum 50 jaar. Op 6 april 1973 sloot de club zich aan bij de Sportcentrale Vios. De daadwerkelijke oprichting was begin maart 1973. De oprichters zijn Joop Arink, Jan Zeinstra en wijlen Anton Scharenborg. Bij de oprichting waren er ruim 20 senioren waarvan een redelijk groot gedeelte vrouwen.

De eerste speelgelegenheid was de oude kantine van Vios voetbal. Hierna werd er verhuisd naar de kelder van dorpshuis “ de Wanne”.Na de Wanne werden de balletjes geslagen in “ Pand Harbers” ( nu Goudsmid Sarah Kobak). Toen de sporthal “De Sonders” gereed was in 1982 zijn ze direct daar naar toe verkast en zitten tot op de dag van vandaag hier tot volle tevredenheid.

Op het sportieve vlak speelt men met 2 teams competitie.(eerste team in 4 de klasse en 2 de team in de vijfde klasse)Prestatie is echter niet de eerste prioriteit, spelvreugde en het sociale contact is zeer belangrijk, zonder de prestaties uit het oog te verliezen!


Eind vorig jaar is de vereniging opgestart met OldStars tafeltennis overdag voor ouderen. Op de dinsdagmorgen van halftien tot is er een groep die onder deskundige leiding op eigen niveau een tafeltennis balletje slaan. Tafeltennis is een sport die niet aan een bepaalde leeftijd gebonden is. Er kunnen nog enkele personen mee doen. Lijkt het je wat om (weer) eens een balletje te slaan dan ben je van harte welkom. Je hoeft alleen sportschoenen en sportieve kleding mee te nemen. Tafeltennisbatjes zijn in de sporthal aanwezig.

Tafeltennisvereniging V.I.O.S. Beltrum heeft haar domicilie in sporthal “De Sonders” in Beltrum. De leden komen uit Beltrum en omliggende plaatsen. Zij biedt ruimte aan de recreatieve en prestatiegerichte tafeltennisser.

Heb je wel eens een tafeltennisballetje geslagen? Wil je ( weer ) eens achter een echte tafeltennistafel staan? Dat kan bij tafeltennisvereniging V.I.O.S. in Beltrum. Kom vrijblijvend op een maandagavond vanaf 19.30 uur of op een dinsdagmorgen vanaf 09.30 uur naar sporthal “ De Sonders” in Beltrum. Tafeltennis batjes zijn aanwezig. Je hoeft alleen sportschoenen en sportkleding mee te nemen. Voor meer informatie: zie website www.ttv-vios.nl of Walter Rouwhorst tel 06-40195122

Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan wordt er leuke middag/avond georganiseerd voor alle leden en partners. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven