Wij(k)dag in Eibergen


EIBERGEN – Op zaterdag 18 maart organiseren de vier basisscholen in Eibergen samen met Oqido, de Sport Federatie Berkelland en Beweeg Wijs een wij(k)dag in Eibergen. U kunt kennis maken met allerlei sportieve, gezellige en informatieve activiteiten voor jong en oud op de schoolpleinen van basisschool Op d’n Esch en van het Sterrenpalet (Meidoornstraat 36 en Prins Bernhardstraat 6).

Dagje uit
Een dagje uit in Eibergen met de familie of met vrienden, voor iedereen is er wat te doen. Klik hier op de link om te zien welke organisaties meedoen en wat ze aanbieden deze dag. Kom u laten informeren, maak een praatje, ontmoet nieuwe mensen, doe mee met de activiteiten of moedig deelnemers juist aan. Iedereen is van harte welkom om gratis mee te doen met de diverse activiteiten die de verschillende organisaties aanbieden op beide pleinen. Vanaf 10.00 uur bent u welkom, dan start ook het programma, en het einde is om 13.00 uur. U kunt ook later instappen deze ochtend en misschien wilt u tussendoor nog een bezoekje brengen aan het andere schoolplein.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven