Enthousiaste deelnemers en ideeën voor Achterhoek Pride maand

BERKELLAND – Juni 2023 wordt weer Achterhoek Pride Maand. Een maand waarin mensen elkaar ontmoeten en vieren hoe divers en kleurrijk de Achterhoek is. Dat iedereen erbij hoort, zonder te letten op geslacht, gender, geaardheid, afkomst of religie. Ook in de gemeente Berkelland worden enthousiaste deelnemers en nieuwe ideeën gezocht.

Heb jij een idee of wil je meedenken? Kom dan naar de avond voor initiatieven op woensdag 19 april om 19.30 uur in Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. Hier is ook een medewerker van de gemeente Berkelland aanwezig zodat we verbindingen kunnen leggen en ideeën samen kunnen brengen. Aanmelden voor deze avond kan via [email protected].

Kun je niet op 19 april, meld dan wel alvast jouw initiatief aan via [email protected]. Wil je meer weten over de Achterhoek Pride in Berkelland neem dan contact op met Anita Delsing: [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven