Euphonia naar de Bollenstreek

EIBERGEN – Zaterdag 22 april vertrekken de Drumfanfare en Twirlgroep ’s morgens vroeg met de bus richting de bollenstreek. Hier gaan zij deelnemen aan het grootste bloemencorso van Noordwijk naar Haarlem.

Spektakel
Euphonia is geen onbekende bij dit grote evenement. In 2017 heeft Euphonia ook meegedaan. Zij lopen de tweede etappe van Voorhout naar Sassenheim. Het publiek uit binnen- en buitenland komt elk jaar dit grote spektakel bewonderen.

Oranjemarkt
Op 27 april gaan alle leden vroeg op pad voor Koningsdag. De stoet trekt door het dorp en natuurlijk over de Brink waar de Oranjemarkt gehouden worden. Tussen 9 en 10 uur kun je ons zien lopen. Op de Oranjemarkt staat, net als vorig jaar, de oliebollenkraam van Euphonia. Dit jaar willen we een deel van de opbrengst schenken aan de fundraisingactie voor ALS. Een lid van onze vereniging, Bert Vogel, heeft de diagnose ALS gekregen. Zijn twee zoons Kjell en Tamo zijn deze actie gestart, op 26 maart jl. werd hiervoor al de ALS Run, de halve marathon gelopen in Eibergen. Hoe meer er verkocht wordt, hoe meer er naar de actie voor ALS gaat. We zien jullie graag bij onze kraam! De kraam is ook nog open op zaterdag 29 april.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven