Gratis workshop ‘Wandel- en fietsapps’

BORCULO – Op woensdag 19 april wordt er in de Bibliotheek Borculo uitleg gegeven over apps, die je kunt gebruiken op je wandel- en fietstochten. Deze workshop begint om 19.00 uur. Deelnemen is gratis, maar aanmelden is wel nodig. Dat kan in de bibliotheken, maar ook via www.oostachterhoek.nl/digitheek

Wandel- en fietsapps
Zin in een fijne fiets- of wandeltocht? Maak gebruik van een app, met bestaande routes en tips. Voor bezienswaardigheden en horecagelegenheden onderweg. Zijn deze nog gesloten, bekijk dan de mogelijkheden voor een drankje en/of een hapje to go. Natuurlijk kun je ook zelf je route samenstellen. Vergeet niet je smartphone, IPhone, tablet of IPad mee te nemen.

Digitheek
In de Digitheek worden korte workshops gegeven, over diverse digitale onderwerpen. Van uitleg over wandelapps, tot zoeken in digitale foto-archieven, van uitleg over handige biebapps tot het maken van fotoboeken. Meer informatie: www.oostachterhoek.nl/digitheek

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven