Help Groeiboerderij Tempelman aan nieuw gereedschap


NEEDE – Angelique en Lotte willen met een steunactie zorgen dat de kinderen op de Groeiboerderij in Neede weer gereedschap hebben om te kunnen leren en groeien. “Onze kinderen Kick en Mees gaan met veel plezier naar Groeiboerderij Tempelman. Ze worden daar met ontzettend veel liefde ontvangen.” Laten Angelique en Lotte weten. “Er wordt heel goed gekeken naar wat ze kunnen en nodig hebben. Hierdoor maken ze, ieder op hun eigen manier, kleine, waardevolle stapjes en maken ze een prachtige groei door. Op de Groeiboerderij leren de kinderen alledaagse vaardigheden en krijgen ze het vertrouwen om te mogen werken met alle gereedschappen en materialen die voor handen zijn”.

Tegenslag
Maykel en Lieke van Groeiboerderij Tempelman hebben echter een behoorlijke tegenslag te verwerken gehad. Een paar weken geleden is al het gereedschap van de Groeiboerderij gestolen. “Heel verdrietig natuurlijk en balen. Want doen waar je blij van wordt en doen waar je gelukkig van wordt met deze ‘gewoon bijzondere’ kinderen is waar hun ligt. En dat is best een uitdaging zonder gereedschap”. Aldus Angelique en Lotte. “Vandaar dat wij jullie steun super goed kunnen gebruiken! We willen met jullie hulp zorgen dat de kinderen op de Groeiboerderij gereedschap hebben om te kunnen werken, leren, helpen en groeien. Elke bijdrage is er eentje en delen is natuurlijk ontzettend lief!”.  Je kunt doneren via deze link. 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven