79 jaar waterpolo toernooien Schuurman BZC op het Galgenveld in Borculo


BORCULO – Van 9 t/m 11 juni
2023 houdt Schuurman-BZC haar 79
ste internationale senioren waterpolo toernooi. In het weekend daarna (17 en 18 juni) wordt traditiegetrouw het junioren toernooi georganiseerd  Wederom vindt dit plaats in het open lucht zwembad op het Galgenveldcomplex te Borculo. Zo’n 80 senioren en 25 junioren teams reizen af naar Borculo om deel te nemen aan deze in de waterpolowereld wel bekende toernooien. 

Ook dit jaar wordt er weer veel gezelligheid en sportiviteit verwacht! 
Nieuw bij deze editie is het gebruik van de Tournify app. Dankzij deze app zijn alle wedstrijd secretariële zaken zoals poule indelingen, wedstrijdschema’s, standen en uitslagen online inzichtelijk voor ieder deelnemend team. Meer weten over de toernooien, houd dan de social media kanalen van Schuurman BZC in te gaten.   

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven