College bezoekt Dorpskamer in Neede

NEEDE – Het college van B&W bezocht dinsdagmiddag 16 mei de Dorpskamer Berkelland in Neede. Ze ontmoetten een aantal bezoekers van de dorpskamer in Neede. Vervolgens lieten ze zich informeren over wat de Dorpskamer te bieden heeft en welke toekomstige ontwikkelingen er zijn. Ook ging het over de samenwerking met Fijnder en Voormekaar.

Twee
Er zijn in september 2021 twee dorpskamers van start gegaan in de kernen Neede en Eibergen. In Neede is de Dorpskamer gevestigd in het natuurpark Kronenkamp en in Eibergen maken zij gebruik van de bibliotheek. Bezoekers vinden er ontspanning, ontmoeten elkaar, ontplooien zich en helpen elkaar. De dorpskamers in gemeente Berkelland zijn onderdeel van de Stadskamer Doetinchem: een laagdrempelige inloopvoorziening waar inwoners zonder indicatie terecht kunnen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven