De Zonnebloem afdeling Eibergen overhandigt het “Grote Zonnebloemlot” aan Amazing

EIBERGEN – Woensdag 24 mei heeft Marcia Klein Haneveld van Amazing facilitaire dienstverlening in Eibergen het “Grote Zonnebloemlot” in ontvangst genomen.  Marcia kreeg het lot overhandigd door voorzitter Ilse Bouwmeester en penningmeester Cor van der Kolk van de Zonnebloem afdeling Eibergen.

Veelzijdig
Amazing is een veelzijdig bedrijf in de schoonmaakbranche voor bedrijven en particulieren. Met een enthousiast team van circa 60 medewerkers met jarenlange ervaring op een breed terrein van facilitaire diensten waarbij vooral dienstverlening en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Marcia verrast haar medewerkers met loten . Hiermee steunt ze het Zonnebloemwerk zowel landelijk als lokaal met de missie om mensen met een lichamelijke beperking aangesloten te houden door middel van sociale en recreatieve activiteiten.

Hoofdprijs
Door ook een lot te kopen geeft U mensen met een lichamelijke beperking iets om naar uit te kijken, en tevens maakt de koper kans op de hoofdprijs van 15.000 euro, of een van de andere mooie prijzen. Met de opbrengst van de verkoop van loten vult de afdeling Eibergen haar kas aan om onder andere leuke activiteiten te organiseren voor haar deelnemers.  De verkoop van de Zonnebloemloten duurt tot 1 september. De deur-aan-deur verkoop vindt plaats van 14 tot en met 27 augustus, maar zolang hoeft u niet te wachten. U kunt nu al loten kopen bij de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Eibergen of bij Cor van der Kolk, penningmeester, via telefoonnummer 06-45008092. Mocht U zelf willen helpen als lotenverkoper bij de deur-aan-deur verkoop, dan is de Zonnebloem hier erg blij mee en kunt U zich ook melden bij Cor van der Kolk of Mieke Meijerink 06-19635186.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven