DEO 4 viert derde kampioenschap in 5 jaar tijd


BORCULO – DEO 4 is afgelopen zondag kampioen geworden! In de uitwedstrijd tegen sp Rekken 5 werd met 0-1 gewonnen en zo waren de heren van leider Michiel v/d Kerkhof en vaste grensrechter Jaap Okken niet meer te achterhalen voor de concurrentie. In 2018 en 2019 werd het vierde ook al twee maal achter elkaar kampioen dus het derde kampioenschap in 5 jaar tijd is een feit. Speciaal voor dit heugelijke feit werden heuse kampioensshirts bedrukt met uiteraard een “derde ster” op de borst.

Platte wagen
Na afloop de terugreis vanuit Rekken traditioneel op de platte wagen, dit keer met de huifkar van de Melktap, waar de kampioenen bij de kantine met een erehaag warm werden onthaald door onder andere een afvaardiging van het tweede, derde en de DEO dames. Van het bestuur kreeg men nog een fraaie kampioensmedaille omgehangen en daarna lekker een middagje feesten met afsluitend een heerlijke barbecue.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven