FC Groningen wint Karel Stegeman Toernooi 2023

RUURLO – FC Groningen heeft maandagmiddag het Karel Stegeman Toernooi in Ruurlo gewonnen. Na het toernooi, dat drie dagen duurde, bleken de Groningers de sterkste van de 12 deelnemende ploegen. Na de reguliere speelde stond het 1-1 en dus moesten strafschoppen de beslissing brengen. FC Groningen had de zenuwen het beste onder controle. Andreas Hermansen van de Deense ploeg AC Horsens werd keeper van het toernooi. Het Karel Stegeman Toernooi werd dit jaar voor de 37ste keer georganiseerd.

De volledige uitslag luidt:
1. FC Groningen
2. Halmstads BK
3. Silkeborg IF
4. De Graafschap
5. Kalmar FF
6. AC Horsens
7. Hapoel Be’er Sheva
8. Union Saint-Gilloise
9. NAC Breda
10. KV Mechelen
11. RTS Widzew Lódz
12. VV Ruurlo

De beste speler van het toernooi werd Alex Hall van Halmstads BK. Met 6 doelpunten werd Oskar Steinicke van Silkeborg IF topscore. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven