Gemeenteraad op bezoek in Beltrum

BELTRUM – Afgelopen dinsdag heeft de Raad van overleg van Beltrum, overkoepeld raad van alle verenigingen uit Beltrum, de gemeenteraad van Berkelland uitgenodigd voor een bezoek aan Beltrum. Het bezoek begon in het Kulturhus met een korte toelichting op het 4 generatiepark, op de samenwerking tussen Vios Voetbal en de Survival Run en de Dorpendeal voor Beltrum. Bij die laatste zijn de kernwaarden ontmoeten, leefbaarheid en sociale cohesie van belang. Na de presentatie volgde een wandeling, om raadsleden de zaken met eigen ogen te laten zien. Eerst het 4 generatiepark, daarna de nieuwbouw in Beltrum en als laatste het Vitaal Sportpark met de voetbalvelden en kantine van Vios en de survivalbaan van de Survival Run en niet te vergeten de beachvolleybalvelden en de hardloopbaan. Fractievoorzitter Ingrid van Dijk van Gemeentebelangen Berkelland “Heel inspirerende projecten die zorgen voor ontmoeten en sporten, kortom, heel belangrijk voor de gezondheid. Complimenten Beltrum!”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven