Kindermiddag van Reurpop volledig in het teken van superhelden

RUURLO – Natuurlijk wordt ook dit jaar weer aan de jonge Reurpoppers gedacht. De Reurpop-kindermiddag van dit jaar staat in het teken van het thema Superhelden en wordt mede mogelijk gemaakt door Plus Stam. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen, evenals opa’s en oma’s (65-plussers)!

 

De gehele middag worden tal van leuke activiteiten georganiseerd. Zo komen onder andere Steven en Jamie Kazàn langs. Het kan zijn dat je dit stel voorbij hebt zien komen op Instagram, op tv of misschien wel in het theater! Sinds 2011 werken ze non-stop samen en sinds 2020 delen ze zo nu en dan zelfs het podium met elkaar. Dit jaar staan ze op Reurpop met een show vol humor, interactie en magie.

Sport
Verder zorgt Circus Magico voor een spectaculaire circusshow, organiseert het Fit & Fun team van Humankind te gekke (sport)activiteiten en kun je voor een overheerlijke suikerspin terecht bij De Suikertante in haar zuurstokroze caravan. Ook El Jumpo is de hele middag aanwezig met zijn popcorn (Volkswagen)busje.

Ballonnen
Zoals elk jaren zorgen de ballonnenclowns ervoor dat de kinderen een aandenken aan Reurpop, in de vorm van een ballonfiguur, mee naar huis kunnen nemen. De kinder DJ zorgt ervoor dat alle kinderen hun beste danspasjes kunnen laten zien op de allerleukste muziek. Ook zijn de altijd succesvolle zandhopen weer aanwezig én natuurlijk is onze superheld Rupo er de hele middag bij.

Dat kan niet anders dan een succes worden. We zien je graag op zondagmiddag 4 juni!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven