Open dag Jookies in Neede

NEEDE – Op zaterdag 17 juni 2023 organiseert Jookies van 11:00 uur tot 16:00 uur een open dag rondom het handwerkatelier te Neede.

Wat kun je verwachten op deze dag?
Recentelijk is Jookies wederverkoper geworden van blokprint plaids Doing Goods. Deze worden vervaardigd volgens een aloude techniek en de plaids sluiten perfect aan bij het assortiment stoffen en het andere aanbod van Jookies. Ze zijn op meerdere manieren te gebruiken en tijdens de open dag zullen we diverse mogelijkheden laten zien.
Zoals altijd tijdens open dagen is er onder het genot van een kopje koffie of thee ook deze keer gelegenheid om gezellig aan te schuiven met je eigen handwerkje. Daarnaast zal er een kleine hoeveelheid brocante en tweedehands kleding te koop zijn. Stichting Rattenpootjes biedt haar merchandise aan waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de opvang.

Adres: Jookies, Waninkdijk 1, 7161 MV Neede

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven