Open Huis SBO Diekmaat en Da Vinci Berkelland


NEEDE – Donderdag 1 juni zetten SBO Diekmaat en Da Vinci Berkelland hun deuren wijd open van 17.30 tot 19.00 uur. Het Open Huis is de start van het jubileum dat beide scholen vieren. SBO Diekmaat bestaat in juni 50 jaar en Da Vinci Berkelland viert het 12,5 jarig bestaan. Iedereen is welkom tijdens dit Open Huis; (oud) leerlingen, ouders/ verzorgers, broertjes en zusjes, grootouders, buren, de buurt van de school, studenten, collega’s van andere scholen en andere belangstellenden. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in de Pino groep van Zozijn. Dit is een dagbehandelingsgroep voor kinderen van 2-5 jaar.

Vrijdag 2 juni wordt het jubileumfeest gevierd met alle leerlingen en collega’s. Er wordt een voorstelling, met muziek, dans en acrobatiek, ingestudeerd en opgevoerd. ’s Middags mogen ouders/ verzorgers het resultaat komen bewonderen. Het thema van deze voorstelling is Wereldfeest! Zaterdag 3 juni is er een reünie voor genodigden ( personeel en oud personeelsleden).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven