Opening Kwiek beweegroute door wethouder Teselink

RUURLO – Op vrijdag 26 mei opent wethouder Gerjan Teselink de Kwiek beweegroute. Je bent vanaf 14.30 uur van harte welkom voor de opening op het Kerkplein in Ruurlo. Je kunt ook meedoen aan de gezamenlijke warming-up en opeenvolgende wandeling.Op de route zijn er verschillende stempels te verzamelen. Met een volle stempelkaart krijg je een gratis kopje koffie of thee bij Lievestro. En je maakt kans op een leuke prijs. Je kunt de route alleen lopen, in een tweetal of zelfs in een hele groep.

Aanmelden
Graag vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected] met jouw naam en het aantal deelnemers die meelopen in jouw groep. Het hele programma eindigt om 16.30 uur met de prijsuitreiking. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven