Reurpop krijgt €5.000 van de Postcodeloterij

RUURLO – Stichting De Vrienden van Reurle, organisator van Reurpop, heeft een geweldige bijdrage van het Postcode Loterij Buurtfonds ontvangen. Met deze bijdrage kunnen nog meer senioren genieten van vermaak tijdens Goedemorgen Reurpop!

Senioren
Tijdens Goedemorgen Reurpop biedt Reurpop volop vermaak aan ruim 400 senioren. Uit de gehele regio kunnen ouderen (65-plussers) op zondag gratis naar Reurpop. Hulpbehoevende ouderen worden zelfs door vrijwilligers opgehaald, zodat ook zij niets hoeven te missen. Op het festival staat dit jaar vanaf 10:00 uur een muzikaal programma klaar met onder andere De Sleppers, die Slingetaler en Marga Bult. De bingo en een kop koffie met wat lekkers ontbreken uiteraard niet.

Gettie Wolsink geeft namens organisatie Stichting De Vrienden van Reurle aan verheugd te zijn met deze bijdrage: “Als stichting hechten we veel waarde aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Het versterkt onze sociale binding in de regio. Daarnaast geeft het een fantastisch gevoel dat wij ouderen uit onze regio een geweldige dag kunnen bieden. Het is indrukwekkend dat wij dit in deze regio met zo’n 600 vrijwilligers en meer dan 300 sponsoren neer kunnen zetten! Dankzij een bijdrage van €5.000 van het Postcode Loterij Buurtfonds, bieden wij nog meer senioren een gezellige dag uit. We willen het Postcode Loterij Buurtfonds dan ook hartelijk bedanken”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven