Tropische temperaturen of niet, het tweedaags minifestival Summer Feelings zorgt voor tropische sferen op Openlucht Zwembad ’t Vinkennest

EIBERGEN – Summer Feelings is het 2-daags festival waarbij jij je op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni in tropische sferen waant op locatie Openlucht Zwembad ’t Vinkennest in Eibergen. Klanken uit de speakers waar je warm van wordt. Gekoelde drankjes die smaken naar meer. Eten om je vingers bij af te likken. Heerlijke nummers waar je niet genoeg van krijgt. Een zwembad om af te koelen en te relaxen. “Na een mooie eerste editie vorig jaar streven wij er naar om dit jaar nog iets mooiers en groters neer te zetten”. Zegt Organisator Mesut Mis. “We openen de deuren op de vrijdag met een VRIE-MI-BO vanaf 16.00 uur. De vrienden middag borrel is de gezelligste borrel van Eibergen die bedoeld is voor vriendengroepen, buurt, familie, collega’s! Iedereen is van harte welkom. Tussen 16.00 en 19.00 zijn de munten goedkoper en beide dagen geldig!”

Hazes
De muziek op het podium begint vrijdag om 19.00 uur. Deze avond zal voornamelijk in het teken zijn van icoon André Hazes. Niemand minder dan de ultieme Hazes Tribute band komt optreden. “Gewoon André is een 13-koppige liveband compleet met zangeressen en blazers. Twee uur lang worden we meegenomen in al het moois wat Hazes senior en junior hebben voortgebracht. Alle grote hits worden op indrukwekkende wijze vertolkt. Onder het genot van een biertje heerlijk genieten en meezingen met al deze topsongs. Aansluitend een optreden waar de voetjes ook gegarandeerd van de vloer gaan. Dit wil je toch niet missen!?”. Vertelt Mesut enthousiast.

Programma
Vrijdag 16 juni van 19.00 tot 00.30
– Avond met Andre: Het is een 13-koppige liveband compleet met zangeressen en blazers. Twee uur lang worden we meegenomen in al het moois wat Hazes senior en junior hebben voortgebracht. Alle grote hits worden op indrukwekkende wijze vertolkt. Onder het genot van een biertje heerlijk genieten en meezingen met al deze topsongs.
– Aansluitend een optreden waar de voetjes ook gegarandeerd van de vloer gaan.

Zaterdag 17 juni van 15.00 uur tot 00.30 uur.
De zaterdag line up met maar liefst drie podiums is als volgt:
Podium 1 – Main Stage. Dance till you drop! Een podium vol heerlijke billeschud muziek. Hier gaat gedanst worden!
– Freddy Moreira
– Childsplay
– Dave Daflin
– Grande Vida
– Dj Miss More
Podium 2 – One Love tent. Dit is niet zomaar een podium, maar een regenboog feesttent. Alles wat je niet verwacht, kun je verwachten. Heerlijke muziek van hot naar her.
– Dj Agony
– Bram Konings
– Lingo`s
– Glamourgirl
Podium 3 – Club Bizar Stage. Het podium voor Trance, Techno, Drum&Bass, Early Rave en een touch of foute hits.
– Electric Shortcut DJ`s
– DJ Gizmo Thunderdome (early hardcore set)

Scoor nu je early bird ticket via www.irishpubhome.nl
Deurverkoop is vrijdag €30,- en zaterdag €35,-. Dus profiteer van deze early bird actie!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven