Amicitia Rietmolen toert verdan


RIETMOLEN – De ongedwongen sfeer en prachtige ambiance maakte de Tour de boer concerten in voorgaande jaren zeer succesvol. Bij het zoeken naar een nieuwe locatie voor het concert dit jaar bedacht de concertcommissie van Amicitia dat er vast meer plekken zijn in Rietmolen waar je een uniek concert kunt houden. Ze gingen opzoek naar een plek van formaat om een muzikaal feestje te kunnen bouwen. En als je dan denkt aan bouwen en een grote locatie dan kom je natuurlijk uit bij Aannemersbedrijf Kormelink.

Flink uitgepakt
Amicitia is verheugd dat Kormelink op 11 juni de werkplaats vrij wil maken voor de eerste editie van ‘Amicitia toert verdan’. Muzikaal wordt er flink uitgepakt, u kunt tijdens dit concert ook luisteren naar een optreden van koor Cecil onder de bezielende leiding van dirigent Frank Sterenborg. Het belooft een mooi en gevarieerd concert te worden met vele bekende werken. Het concert begint om 14.03 uur bij aannemersbedrijf Kormelink, ’t Halt 2 te Rietmolen. De toegang is gratis, een vrije gift na afloop van het concert is van harte welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven