Ard Timmerije “Olympiaan van het jaar”

BORCULO – Maandagavond 26 juni heeft in de kantine van KV Olympia’22 de algemene ledenvergadering plaatsgevonden om het seizoen 2022/2023 af te sluiten. De voorzitter Herwin te Brinkhof vertelde dat het weer een prachtig seizoen was met als hoogtepunten vele kampioenschappen, de opening van de kunstgrasvelden en diverse activiteiten rondom het 100 jarig bestaan.

Jubilarissen 
Marieke van den Cruijsem nam afscheid als secretaris en heeft een waardige opvolger gevonden in de persoon van Marjanka Amerongen. Elk jaar wordt de ‘Olympiaan van het jaar’ gekozen en dit jaar is dat Ard Timmerije geworden.
Dan waren er ook nog jubilarissen.
15 jaar lid: Chiel Smeenk, Menno Kruize, Michel Kappert, Jeffrey Kappert, Bart Terpstra, Bo Hendriks en Hans te Brake.
25 jaar lid: Elles Huinink en Olga Knuvers
40 jaar lid: Erik Huijsmans
50 jaar lid: Peter-Jan Bon

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven