Bestuurswisselingen bij SEN’76

NEEDE – Dat de SEN’76 valt of staat met vrijwilligers is één ding dat zeker is. Jaarlijks werkt er een organisatie van 25 mensen aan het prachtige zomerfeest. Daar komen dan voor, tijdens en na het feest nog eens 100-den vrijwilligers bij. Ook dit jaar is de animo groot om te willen helpen en dat vindt de SEN’76  fantastisch om te zien.

Als knopenhakkers binnen de organisatie heeft  SEN’76 een club van zes die het DB (dagelijks bestuur) vormen. Binnen het DB hebben er in de afgelopen jaren een aantal wisselingen plaats gevonden. “Omdat wij het belangrijk vinden dat jij als bezoeker weet welke gezichten hier achter zitten en je altijd terecht moet kunnen bij de juiste personen voor vragen en/of opmerkingen, stellen wij ons DB graag even kort aan jullie voor”. Zo zegt de Stichting op haar Facebookpagina. 

Op de foto staan v.l.n.r.:
🔹Chantal Hogeweg – secretariaat
🔹Arjan Janssen – voorzitter
🔹Yvonne Scharenborg – penningmeester
🔹Rene ten Brinke – zakelijk
🔹Patrick de Koeijer – voorzitter
🔹Emiel Rutgerink – penningmeester

www.sen76.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven