Maifest Noaber Editie in Geesteren

GEESTEREN – Op zondagmiddag 18 juni 2023, vanaf 14.00 uur organiseert Muziekvereniging Amicitia uit Geesteren het Geesters Maifest. Amicitia organiseert traditigetrouw een gezellige muzikale middag in de feesttent op het terrein van voetbalvereniging GSV’63, in aansluiting op De Nacht van Geesteren. Dit keer wordt het een speciale Maifest Noaber Editie.

Buurtverenigingen
Muzikale noabers uit Borculo en Haarlo komen naar Geesteren om samen met Amicitia een mooi Maifest te bouwen. Om 14.00 uur treedt Amicitia op samen met buurvereniging De Eendracht uit Haarlo. Na een korte pauze komt Amicitia in actie met buurvereniging Volharding uit Borculo. Gezamenlijk hebben deze drie verenigingen een mooi, feestelijk programma gemaakt!

Band
Na deze noaber optredens verzorgt de Achterhoekse band Take Some de rest van de middag.  Amicitia, De Eendracht, Volharding en Take Some staan garant voor een heerlijke middag ongedwongen genieten van fijne muziek, goed gezelschap en een lekker drankje! De entree is gratis. Voor de kinderen is er een springkussen. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven