Programma van het Openluchttheater Eibergen komend weekeinde


EIBERGEN – Veertig jaar geleden trad de groep al eens op in Eibergen en vrijdag is de band te gast in het plaatselijke openluchttheater: Gruppo Sportivo. Het wordt daarmee een avond vol nostalgie, want de destijds al even bekende rockband Claw Boys Claw verschijnt dan eveneens voor het voetlicht van het Openluchttheater Eibergen. Gruppo Sportivo is anno 2023 een zeskoppige band met als middelpunt zanger Hans Vandenburg en de zangeressen De Bombita’s. Speciaal voor het optreden in Eibergen wordt er een extra saxofonist aan het gezelschap toegevoegd.

De muziek van de formatie uit Den Haag kenmerkt zich door zijn vrolijkheid en originaliteit in de teksten. Bekende hits in het verleden waren ‘Beep beep love’, ‘Hey Girl’ en ‘Disco really made it’. Van een muzikaal heel wat steviger kaliber is Claw Boys Claw. De Amsterdamse band rond de legendarische zanger Peter te Bos kreeg in 1992 grote landelijke bekendheid door de singlehit ‘Rosie’, dat nog altijd terug is te vinden in de lijst van de Nationale Top 2000. Ook Claw Boys Claw trad jaren geleden al twee keer op in het openluchttheater in Eibergen.

Net als Gruppo Sportivo is ook deze band nog altijd een graag geziene gast in theaters en op festivals. Zaterdagavond is er een optreden van de Edwin Evers Band in hetzelfde theater. Dit concert is uitverkocht. De toegangspoort gaat vrijdag om 19.30 uur open. De kosten van kaarten in de voorverkoop bedragen € 27,50. Aan de kassa dient € 30,00 te worden betaald.

Voor meer informatie zie: www.openluchttheatereibergen.nl

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven