Welzijnsraad vergadert 14 juni

BERKELLAND – De Welzijnsraad vergadert woensdag 14 juni om 20.00 uur. De vergadering vindt plaats in het gemeentehuis van Berkelland, aan de Marktstraat 1 in Borculo. U bent van harte welkom om deze vergadering bij te wonen.

Voorafgaand aan deze vergadering is er van 19.30 tot 19.45 uur een inloopmoment en kunt u vragen stellen of een onderwerp bespreekbaar maken. Wilt u hiervan gebruik maken? Meld dit dan – uiterlijk de dag van de vergadering om 16.00 uur, door te bellen naar de gemeente Berkelland: 0545-250 250. De ingebrachte voorstellen bespreekt de Welzijnsraad in de vergadering.

Onderwerpen in de vergadering
Op de agenda van 14 juni staan onder andere de volgende agendapunten:

Team Zorg en Veiligheid
Toelichting op het thema jeugd
Daarnaast komen de vaste agendapunten aan de orde.

Wat doet de Welzijnsraad
Bent u nieuwsgierig naar wat de Welzijnsraad de afgelopen tijd heeft gedaan? Kijk voor meer informatie op de site van de gemeente en/of e-mail naar [email protected].

Foto Marjolein Pieper (voorzitter welzijnsraad)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven