1-jarig jubileum van Café Tijink

 

EIBERGEN – Bij een feestelijke gelegenheid hoort een feestelijk programma, want het is tijd om deze mijlpaal te vieren. Het weekend van 28, 29 en 30 juli staat daarom volledig in het teken van feestelijke activiteiten bij Tijink in Eibergen.

Vrijdag:
Begin je weekend goed met een gezellige VRiMIBO! Kom tussen 16.00 en 20.00 uur binnenlopen en geniet van een heerlijke BBQ en drankjes voor slechts €30,00 per persoon (3 uur lang). Wil je alleen van de BBQ genieten? Dat kan voor €17,00. Liever alleen drinken? Dat kan voor €20,00. De keuze is aan jou! 

Zaterdag:
Op zaterdag heeft men opnieuw een BBQ- en drankarrangement. Vanaf 19.30 uur is de Tijink Wiekentkwis, waar je jouw kennis kunt testen en leuke prijzen kunt winnen. En vanaf 21.00 uur wordt je meegenomen terug naar de goede oude tijd, waar DJ Miss More de mooiste disco- en dansnummers draait. 

Zondag:
Maak je klaar voor een super relaxte zondag bij Café Tijink! “We bieden opnieuw een BBQ- en drankarrangement aan, en we hebben ook entertainment voor de kinderen. Terwijl de kleintjes zich vermaken, kun jij ontspannen en genieten van een heerlijke tijd met vrienden en familie”. Zegt kastelein Mesut Mis. 

Mis dit feestelijke jubileum weekend niet! Kom gezellig langs bij Café Tijink op 28, 29 en 30 juli en vier samen het 1-jarig jubileum.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven