Boemerang Beach Event in Eibergen krijgt vervolg


EIBERGEN – Zaterdag 1 juli was zwembad “Het Vinkennest” het toneel van het Boemerang Beach Event. Een beach volleybaltoenooi op de beachvelden die de vereniging zelf heeft aangelegd bij “Het Vinkennest”. Drie velden met een blokhut voor versnaperingen en een overkapping om het te nuttigen was een initiatief van bestuur Boemerang en is door het heren recreanten team en enkele vrijwilligers tot stand gekomen. Veel werk is er de afgelopen jaren verzet. Mede door de beachvelden is de samenhang in de vereniging gegroeid want in de zomermaanden kan men ook volleyballen.

Sponsoren
Om deze ingeslagen weg te borgen zijn olv Rinus Bolster vd sponsorcommissie 4 sponsoren gevonden die ons jaarlijks hierbij ondersteunen. Hoofdsponsor Profile Vermeulen en 3 veldsponsoren te weten: Boerhof Groenvoorziening, Mart Kookt(catering) en Roy Leverink bestratingen. Hans Heuvink opende het spektakel namens de vereniging en heette de spelers welkom. Vervolgens kon de strijd losbarsten. Alle teams bestonden uit een mix van mannen en vrouwen. De weergoden waren het toernooi niet gunstig gezind. Dreigende wolken hingen boven het strijdtoneel. Maar dit mocht de deelnemende teams niet deren. Er werd volop geserveerd, gesmasht en in het natte zand gedoken. Voor ieder punt werd volop gestreden. Echter, de wedstrijden werden tweemaal voor korte tijd stilgelegd i.v.m. de vallende regen. De spelers maakten van deze pauze gebruik om zich inwendig te versterken en even op adem te komen. Het natte zand was zwaar om in te spelen.
Onder het toeziend oog van een aantal toeschouwers werden uiteindelijk op het einde de prijzen verdeeld. Na een zware strijd ging “sv Grol” met de beker aan de haal in de prestatieklasse. In de recreantenklassen won “VenoVidiVici” de eerste prijs.

Vervolg
Na afloop richtte Johan Cerneus een kort dankwoord aan de teams die met dit slechte weer toch de moed hadden gevonden hier te komen spelen. Hij besloot zijn woordje met een duidelijk “Tot volgend jaar”. Het Boemerang Beach Event krijgt in 2024 zeker een vervolg.
Rinus Bolster, lid sponsorcommissie v.v. Boemerang.

Foto’s: Rene Heubach

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven