Brinkconcertje door C-orkest van Excelsior


EIBERGEN – Het muzikale seizoen van muziekvereniging Excelsior Eibergen komt ten einde. Op vrijdagavond 23 juni speelde het harmonieorkest in een volle Oude Matheuskerk een schitterend midzomeravondconcert met zang van Marieke Visser. Zaterdag 24 juni nam het B-orkest deel aan een festival voor opleidingsorkesten bij kasteel huis Bergh in ’s-Heerenberg.

Op woensdag 5 juli sluit ook het C-orkest van Excelsior haar seizoen muzikaal af. Dat doen ze met een kort concertje op het podium op De Brink in Eibergen. Het C-orkest bestaat uit leerlingen die vanaf een half jaar muziekles hebben. Dat zijn zowel jongere leerlingen die De Notenbende hebben gedaan als oudere leerlingen die de cursus Tijd voor Muziek hebben doorlopen. Het C-orkest staat onder de enthousiaste leiding van Gijs te Velthuis en Merel Lievestro (foto). Iedereen in Eibergen die graag muziek wil maken is welkom bij Excelsior, al na enkele maanden muziekles speel je mee in het C-orkest als voorloper op het B-orkest. Heb je interesse om muziek te gaan maken? Informeer naar de mogelijkheden via [email protected].

Het C-orkest speelt woensdag 5 juli op de Brink van 19.00 tot ongeveer 19.30. De muzikanten willen graag iedereen laten horen wat ze kunnen en hopen op veel publieke belangstelling. Bij slecht weer spelen we in onze repetitieruimte in ’t Spieker.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven