Hap Trap Neede


NEEDE – Eén van de lekkerste fietstochten door het coulissen landschap van Neede! U fiets door het mooie natuurgebied het Vleer en het Achterveld, met zijn stukken hei, veen, o.a. hakhoutbosjes, jeneverbes en gagel. Voor de ontdekking van hop werd gagel gebruikt in bier. In de winter staan grote stukken van dit gebied onder water. Langs de Hollandsche molen en de natuurobservatietoren. Sinds 2018 staat op de Needse Berg de uitkijktoren. VVV Neede heeft in samenwerking met de gemeenschap deze toren tot stand gebracht. Vanaf 10 meter hoogte heb je een prachtig uitzicht over de wijde omgeving. Bij helder weer kijkt u naar Duitsland. Vervolgens fiets u over de Needse Berg naar Haarlo met onderweg een heerlijke culinaire stops. Er zijn 4 mogelijkheden voor een dag arrangement Needse Hap Trap , 30 km of 40 km vanaf 22 euro. U kunt de route fietsen op woensdag tot en met zondag.

Hap Stap Neede Pannenkoekroute
Wandelt u liever dan heeft de VVV Neede in samenwerking met de lokale ondernemers Hap Stap Pannenkoekenroute ontwikkeld. Deze 8 km wandelroute loopt langs verschillende highlights van Neede o.a. de Maria Hoeve, Huize de Kamp , het Natuurpark de Kronenkamp en door het prachtige coulisselandschap van Neede Als afsluiting kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek inclusief een consumptie en/of een dessert. Is pannenkoek niet jouw favoriet , dan is in overleg altijd iets anders lekkers mogelijk.

Naast deze route verkopen we ook andere culinaire routes :
de Hap Stap Neede route , de Hap Trap Diepenheim route en verschillende eigen ontwikkelde wandel en fiets routes. Kom gerust informeren bij de VVV Neede Oudestraat 52c. De vrijwilligers van VVV Neede helpen u graag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven