Kermis in Voor-Beltrum op 29, 30, 31 juli en 1 augustus

VOOR-BELTRUM – De kermis in Voor-Beltrum vindt dit jaar plaats op 29, 30, 31 juli en 1 augustus 2023. Dit betekent niet drie, maar vier dagen feest in de tent bij Café Halfweg in Voor-Beltrum.

Zaterdag
Zaterdagavond 29 juli trappen we de kermis af met de band ‘’Bandje voor de Sfeer’’, waarna Feest DJ Hans het feest compleet zal maken. De feesttent is deze avond geopend vanaf 20:30 uur. Een mooie aftrap van het kermisweekend!

Zondag
Op zondag 30 juli zijn er vanaf 11:00 uur allerlei sportieve activiteiten op de velden rondom het ‘Halfweg-Dome’, zoals een 4×4 volleybaltoernooi en een voetbaltoernooi. Voor het volleybaltoernooi zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Je kunt je opgeven tot 27 juli 2023 via deze link! Speciaal voor de kinderen wordt er een penaltytoernooi georganiseerd en is er een springkussen, knutsel- en schminktafel en poffertjeskraam aanwezig zodat ook de kleinsten zich kunnen vermaken. Belangrijk om te melden is dat de botsauto’s en de draaimolen ook dit jaar weer aanwezig zijn op het kermisterrein. Ook kan er deze dag tussen 12:00 – 13:00 uur worden gestart met een fietssterrit of toertocht door het mooie Voor-Beltrums landschap en omstreken. Opgave is hiervoor niet nodig, iedereen is welkom! Vanaf 14:30 uur zal de band ‘’The Watchtower’’ het feest laten losbarsten. Het avondprogramma begint om 20.30 uur. Deze avond zal de band Cabrio de feesttent laten genieten en er een echt feestje van maken.

Maandag
Op maandag 31 juli starten we om 10.00 uur met de optocht onder begeleiding van Muziekvereniging Concordia uit Beltrum en zal wethouder dhr. Gerjan Teselink de kermis komen openen. Hierna kunnen de buurtspelen starten, in de tent zal dan het koffieconcert beginnen. Dit concert is voor degene die niet meedoen aan de zeskamp. Kermis is voor alle leeftijden, dus een speciale ochtend voor de “rijpere jeugd” kan niet ontbreken. De muziek zal worden verzorgd door Beatline. Een Sixties coverband, dus terug in de tijd naar de legendarische jaren zestig! Vanaf 14.30 uur zal het laatste, zesde buurtspel, worden gespeeld in de tent door jong en oud waarna de winnaar van de buurtspelen bekend zal worden. De Millenium Showband zal de kermismaandag muzikaal afsluiten.

Dinsdag
Tenslotte zal de dinsdag van de kermis in het teken staan van het vogelschieten voor zowel de mannen als vrouwen. Wie zullen er dit jaar mogen regeren over het Voor-Beltrums land?! We starten deze dag met een gezamenlijk ontbijt in de tent om 10.00 uur. Nadat het Koningspaar bekend is, zullen we er samen weer een mooi feestje van maken met de muziek van The Green Monkeys. Vervolgens zal Hayfever het kermisweekend afsluiten. Kortom, Voor-Beltrum is weer klaar voor een gezellig feest!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven