Molenruiters worden Gelders kampioen

REKKEN – Rijvereniging De Molenruiters uit Rekken heeft goed gescoord bij de de Gelderse Kampioenschappen die op zaterdag 1 juli in Ruurlo werden gehouden. De pony’s werden in een gecombineerd zestal samen met ponyclub de Berkelruiters Eibergen onder leiding van Yvonne Weernink Gelders kampioen. In dit zestal rijden Kim Rijgwart, Nienke Trutmans, Isa Groot Wassink, Guusje Groot Wassink, Tess Brons, Yzze Sigger en Jikke Woertman. Wat hebben zij een knappe prestatie neergezet.

De zes- en viertallen werden in de middag verreden, in de ochtend voorafgegaan door de verenigingskampioenschappen. Elke vereniging moest vier dressuurproeven en vier springparcoursen rijden met verschillende ruiters. De Molenruiters werden hier vierde, helaas net naast het podium.Wel op het podium eindigden bij de paarden ‘de Kroekies’ in de klasse L. Het was erg spannend want met een gelijk aantal punten als de kampioenen werden ze toch net tweede met slechts een half procent minder. Dit viertal startte onder leiding van Astrid Grosman met de amazones: Annemarie, Moniek, Elise en Carolien Kroekenstoel. Het was daarmee een zeer geslaagde dag voor de Molenruiters.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven