Veel Berkellandse derby’s komend seizoen in het amateurvoetbal


BERKELLAND – Het aankomende voetbalseizoen zal veel “Berkellandse Derby’s” opleveren, dat blijkt uit de competitie indeling die de KNVB vrijdagmiddag bekend heeft gemaakt. In tegenstelling tot vorig seizoen zitten alle Berkellandse ploegen bij elkaar in de competitie. Ruurlo en Reünie zijn de hoogst spelende ploegen, zij komen uit in de derde klasse. FC Eibergen en VIOS Beltrum spelen dit seizoen in de vierde klasse en Lochuizen, DEO, GSV’63, DEO en Sportclub Neede spelen in de kelder van het amateurvoetbal, de vijfde klasse. EGVV en Sportclub Haarlo hebben dit seizoen geen standaard elftal. Hieronder de volledige indeling.

Derde klasse:
DSVD 
DTC ’07 
Delden
Eilermark 
FC Trias
Heeten
Lemelerveld 
MVV ’29 
Reunie 
Reutum 
Ruurlo 
Sc. Overwetering 
W.V.V. ’34 
Wijhe ’92

Vierde klasse:
BSC Unisson
Bentelo
De Tubanters 1897
FC Eibergen
Hengelo
LSV
De Lutte 
Rood Zwart 
Sportclub Overdinkel 
TVO 
UDI 
VIOS B.
Victoria ’28 Oost
Vogido

Vijfde klasse:
Bredevoort
DEO 
Erix
GSV ’63
Haaksbergen 
KSV 
Lochuizen 
MEC 
Meddo SC
Neede 
Rekken 
Rietmolen
SVBV

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven