Veel uitrukken voor de brandweer Eibergen

EIBERGEN – De Eibergse brandweer is opvallend veel uitgerukt de laatste dagen. Een paar drukke dagen voor ons korps afgelopen week. Afgelopen donderdag was we aan het eind van de middag aan de Burgermeester Smitsstraateen lift vastgelopen. De brandweer heeft de liftdeur geopend en 2 personen uit de lift bevrijd. Een monteur heeft de lift later nagekeken.

Drukke vrijdag
Vrijdag rond 11.30 uur werd bij werkzaamheden aan de Acaciastraat in Eibergen een gasleiding geraakt. De brandweer heeft de lekkage beveiligd waarna Liander het lek heeft gedicht. Later die middag werd de waterwagen van het Eibergse korps  ter assistentie opgeroepen door Feuerwehr Vreden. In het buurtschap Zwillbrock was een grote brand uitgebroken op een akker. Die zelfde dag kwam er rond 22.00 uur ook nog een melding van een prullenbak die in brand stond langs het fietspad aan de Schurinkweg in Eibergen. 

Aalten
Afgelopen nacht werd is de Verkenningseenheid van de Eibergse brandweer gealarmeerd voor een grote stalbrand in het buitengebied van Aalten. Ter plaatse hebben zij metingen verricht om te controleren op vrijgekomen schadelijke stoffen en deeltjes.

 

Foto’s: Brandweer Eibergen

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven