Wolvenjacht in Doolhof Ruurlo

RUURLO – Stichting Toeristische Activiteiten Ruurlo (STAR) organiseert voor woensdagavond 26 juli een ‘wolvenjacht’ in het doolhof van Ruurlo. Er zijn verschillende roedels wolven gesignaleerd in het Doolhof, durven de kinderen het aan om ze te verdrijven?

Vanaf 19.00 uur kan er jacht worden gemaakt op deze roedels wolven. De opdracht bij deze activiteit is: een spreuk of een gezegde herkennen. Iedere deelnemer krijgt een deelnemersformulier en kan hier de spreuken noteren. Stekkeltje, de gastheer van het Doolhof, trekt uit de goede inzendingen drie winnaars. Deelnemers zijn van de leeftijd van de basisschool, tot en met twaalf jaar. De winnaars krijgen een mooie prijs.

Het Ruurlose doolhof is het grootste beukenheggendoolhof, er zijn brede paden, dus ook geschikt voor kinder-/wandelwagens en rolstoelgebruikers. De totale lengte van de paden bedraagt 1188 meter. Wil men meedoen, kom dan naar het Doolhof in Ruurlo aan de Hengeloseweg 2a. Men krijgt hulp van Stekkeltje, de mascotte van het Doolhof. Ook kun je samen met een van de wolven op een foto, wie durft. De kosten van deze activiteit bedragen: voor kinderen 2, 50 euro en voor volwassenen 3,50 euro.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven