Bankzitters komen naar Eibergen

EIBERGEN – Bekend van YouTube en inmiddels ook geroemd om hun muziek: Bankzitters komen op zaterdag 2 september naar het Openluchttheater Eibergen. De vijf Bankzitters Milo ter Reegen, Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Matthyas het Lam en Raoul de Graaf hebben sinds 2019 hit na hit uitgebracht. Hun grootste succes tot nu toe was ‘Je Blik richting mij.’ Deze song heeft inmiddels ruim 21 miljoen streams op Spotify en 4,8 miljoen views op YouTube. Drie nummers van de groep stonden al in de Nationale Top 2000. In Eibergen geven ze een concert dat een uur duurt.

Voorprogramma
In het voorprogramma staat Young Dylan. Hij is te horen met ‘Deze Avond’ en ‘Discotheek’ van zijn jeugdvriend Antoon, die vorig jaar nog voor een volle bak in het openluchttheater zorgde. De eerste single van Young Dylan was ‘Student met Schijt’, zijn nieuwste song is ‘Datedinner’.

Afterparty
Na het concert is er nog een afterparty. DJ Darris zorgt daarbij voor de muziek. Het Openluchttheater Eibergen gaat om 19.30 uur open. In de voorverkoop is de entreeprijs € 19,50 euro, kaarten aan de kassa kosten € 22,00 euro.

Voor meer informatie zie: www.openluchttheatereibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven