Holterhoekse Kermis 2023 staat voor de deur

HOLTERHOEK – Veel gezelligheid: Holterhoekse Kermis 11 en 12 Augustus 2023. Na een geweldige editie in 2022 staat de volgende Holterhoekse Kermis weer voor de deur en wel op vrijdag 11 en zaterdag 12 Augustus 2023.

Weiland
De feesttent staat in de weide naast Café / RestaurantGrenszicht. Het programma ziet er weer veelbelovend uit. Lekker hossen met je vrienden in de tent of toch relaxed een biertje drinken bij de bar? Lekker hangen op de bank in de Oldies tent of fanatiek meedoen aan het volleybal? Op de Holterhoekse Kermis kan het allemaal.

Koningspaar
Het feest wordt afgetrapt met het ophalen van het Koningspaar 2022 Hans Bongers en Margriet Clabbers en jeugdkoning Bas klein Avink. Dan zal er een gezamenlijke brunch plaatvinden waarna het volleybal van start kan gaan. Verschillende teams uit Holterhoek en omstreken zullen het tegen elkaar gaan opnemen. Het avondfeest zal een feestje worden met DJ Doubble B en Monoman Onemanband. Daar moet je bij zijn!

Zaterdag
Op zaterdag 12 Augustus zullen er heel veel Holterhoekers aan het bakken slaan voor het onderdeel dat dit jaar nieuw is ingevoegd ‘ Heel Holterhoek bakt! ’, waarin er gestreden kan worden, voor de door de vakkundige jury verkozen “ Meesterbakker Holterhoek 2023”.

Ringfietsen
Aansluitend zal het jaarlijks terugkerende vogelschieten van start gaan waar menig Holterhoeker een kansje waagt om Hans Bongers op te volgen. Tussendoor zullen er verschillende spelen plaatsvinden als ringfietsen en balgooien. En ook voor de kinderen wordt er van alles georganiseerd. Nadat de nieuwe koning of koningin is gehuldigd en iedereen is opgewarmd, zal het avondfeest met Curls on Fire een grandioze afsluiter zijn van deze Kermis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven