Kinderkerk: ‘Op weg naar het beloofde land’

REKKEN/EIBERGEN – Er is in september weer Kinderkerk. Op 10 september is er KinderKerk, niet in Rekken maar in Eibergen. Vanwege de verbouwing van de Antoniuskerk wordt deze dienst voorlopig gehouden in de Oude Mattheüskerk in Eibergen om 15.30 uur ’s middags.

God had de Israëlieten uit Egypte gered, waar ze als slaven werkten. Ze reisden verder door de woestijn, op weg naar het land dat God hun had beloofd. 40 jaar lang leefden zij in het zand van de woestijn en trokken ze rond in tenten, maar God zorgde iedere dag trouw voor hen. Daarover gaan de kinderen met elkaar praten en zingen en luisteren ze naar het verhaal van ‘Jezus en zijn leerlingen’. Natuurlijk kijken ze ook weer wat er in de geheimdoos zit.

En er is een collecte voor de voedselbank. Het gaat om houdbare levensmiddelen of drogisterijartikelen. Na afloop van de dienst is er voor iedereen iets te drinken en kunnen de kinderen een kleurplaat maken. De organisatie hoopt weer veel kinderen met hun ouders/begeleiders te mogen ontmoeten, op 10 september om 15.30 uur in de Oude Mattheüs.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven