Kom op 2 september live kennismaken met Glass-n-more Karin!

EIBERGEN – Misschien ben je de naam wel eens tegengekomen, maar heb je nog geen duidelijk beeld bij wat of wie Glass-n-more nu eigenlijk is? ‘Daar kan ik verandering in aanbrengen’ vertelt Karin Hoving van Glass-n-more. ‘Je kunt namelijk op zaterdag 2 september vrijblijvend binnenwandelen in mijn kleine en gezellige workshopruimte’.

Wens
Sinds 2020 woont Karin in Eibergen en ging haar wens in vervulling: een eigen werk- en workshopruimte voor die duizenden kralen waarmee ze zelf sieraden maakt én anderen de kans biedt zelf iets moois te maken. ‘Ik wil graag mijn passie delen’. zegt Karin. ‘Het is geweldig om anderen in een gezellige sfeer te laten ervaren wat je zélf kunt maken met al die kralen. En hoe trots je op jezelf kunt zijn dat het is gelukt! Door enthousiaste reacties van eerdere deelnemers zijn er dit najaar opnieuw workshops gepland. En het zou zo leuk zijn als nóg meer mensen mij weten te vinden. Daarom organiseer ik een inloopmiddag’, vertelt Karin enthousiast.

Wat kun je verwachten?
Je komt gezellig op de koffie, neemt een kijkje bij die duizenden kralen en je laat je ondertussen informeren over de twee soorten workshops die in het najaar gepland zijn: een sieradenset of kerstornamenten maken. ‘Ik heb een werkplek ingericht, kralen uitgestald en er liggen voorbeelden om je een beeld te geven van wat mogelijk is’, vertelt Karin, ‘je kunt je eventueel meteen inschrijven. Ondertussen kun je, vrijblijvend, mijn sieraden bekijken.

Dus, lijkt het je leuk om binnen te wandelen? Je bent van harte welkom! En neem gerust iemand mee! Informatie is ook te vinden op www.glass-n-more.nl of fb Glass-n-more Karin.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven