Restantenmarkt voor koopjesjagers in Borculo

BORCULO – De Restantenmarkt in Borculo trekt altijd veel bezoekers. Dat komt door het ruime aanbod en de scherpe prijzen van de artikelen. Op zaterdag 26 augustus worden de koopjesjagers tussen 10.00 en 17.00 uur weer op hun wenken bediend.

Traditie
De Restantenmarkt, uitgegroeid tot een traditie, is een uitgelezen mogelijkheid om prima artikelen en goederen aan te schaffen tegen stuntprijzen. De organisatie hoopt op mooi weer. De afgelopen jaren waren de weergoden het Borculose evenement iets minder gunstig gezind. De markt wordt gehouden in de Weverstraat en een hoek van het Muraltplein.

Opruiming
Doel van de deelnemers aan de Restantenmarkt is om in één dag de goederen die zijn overgebleven van de opruiming te verkopen, zodat de winkels voor het nieuwe seizoen weer met een schone lei kunnen beginnen. Dat maakt het gezien de uiterst scherpe prijzen aantrekkelijk winkelen voor de consumenten. Mede daarom is de Restantenmarkt altijd een groot succes.

Ondernemers
Ook deze keer, op zaterdag 26 augustus, doen weer veel ondernemers mee. Dat is terug te zien in ruim twintig kramen met allerlei spullen. Er is dan ook een groot aanbod van verschillende artikelen en goederen, waaronder veel kleding, woonaccessoires, sieraden, bloemen en nog veel meer. De aanbiedingen zijn gelijk spectaculair. De organisatie is in handen van de Stichting Promotie Borculo (SPB) in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven