8RHK Jubileumcongres ‘Elke Regio Telt, Elke Partner Telt’ 27 september 2023

REGIO –  8RHK Jubileumcongres ‘Elke Regio Telt, Elke Partner Telt’ 27 september 2023
Samen vieren we het succes van regionaal samenwerken, in de Achterhoek én elders in Nederland!

Thematafels
In september 2018 kwamen de Achterhoek Raad, de Achterhoek Board en de Thematafels voor het eerst bijeen als start in een splinternieuw ingerichte drie-O samenwerking, waarvoor 10 jaar eerder het eerste zaadje is geplant: Ondernemers, (maatschappelijke) Organisaties en Overheden samen sterk voor de Achterhoek. Voorzitter 8RHK ambassadeurs Mark Boumans: “We hebben laten zien dat als elke partner telt en meedoet, je met meer kracht en plezier mooie resultaten en successen boekt. Nu, vijf jaar verder, vieren we ons ‘houten huwelijk’ graag samen met al onze samenwerkingspartners. Ik nodig een ieder van harte uit om naar ons jubileumcongres ‘Elke Regio Telt, Elke Partner Telt’ te komen, inspiratie op te doen en samen het glas te heffen op het succes van samenwerken.”

Congres
Het congres is op 27 september in Amphion Cultuurbedrijf in Doetinchem, van 14:00-18:30u. Het inhoudelijke programma start om 15:00 uur met sprekers Jantine Kriens raadslid Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) en voorzitter voorbereidingscommissie adviesrapport ‘Elke Regio Telt!’ en Josse de Voogd geograaf, onderzoeker en publicist. Om 16:30u is er een feestelijke afsluiting met een lekker drankje en live muziek. Een (gratis) stoel reserveren kan via deze link.

 

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven