Bijeenkomsten ‘Het Groene Hart’ Neede; herinrichting Oudestraat en omgeving

NEEDE – In 2019 heeft de gemeenteraad het Transformatieplan voor de Oudestraat 2030 ‘Het Groene Hart’ vastgesteld. Doel hiervan is een antwoord geven op de toenemende winkelleegstand, de straat weer aantrekkelijk maken en verouderde panden een nieuw, tweede leven geven. Het Needse centrum wordt daarmee weer een plek waar het mooi en sfeervol vertoeven is. Er zijn veel stappen gezet sinds 2019 en nu gaan we aan de slag met het ontwerp voor het centrum, zodat de uitvoering in 2024 gerealiseerd kan worden.

Aan de slag met het ontwerp en in gesprek over prettig wonen en ondernemen
Samen met inwoners, ondernemers en andere geïnteresseerden werken we een toekomstbestendig ontwerp uit voor ‘Het Groene Hart’ Neede. Hiervoor worden 2 bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens de bijeenkomsten gaan we met elkaar in gesprek over verkeer, groen, duurzaamheid, inrichting en prettig wonen en ondernemen in het centrum.

1e bijeenkomst woensdag 13 september 2023 om 19.00 uur

Doel bijeenkomst: verzamelen van input voor het ontwerp
Locatie: Café Restaurant de Olde Mölle in Neede

2e bijeenkomst woensdag 4 oktober 2023 om 19.00 uur

Doel bijeenkomst: presentatie voorlopig ontwerp
Locatie: Café Vally’s in Neede

Laat uw stem horen
Wethouder Hans van der Noordt: “Ik hoop veel inwoners en ondernemers te zien bij de bijeenkomsten. Het centrum heeft een belangrijke functie in het dorp. Laat dus uw stem horen!”

Meer informatie
Meer achtergrond informatie over de ontwikkelingen m.b.t. ‘Het Groene Hart’ in Neede is te vinden op de website van de Gemeenschapsraad Neede.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven