Brian en Britt voelen zich al helemaal thuis in “De Bakkerieje”

BORCULO – Brian en Britt Grieving opende een kleine twee jaar terug Brasserie De Bakkerieje in het centrum van Borculo. Decennia lang zat op deze plek Bakkerij Liebrand. Inmiddels is het de plek waar je kunt genieten van een lekkere lunch, en kop koffie met wat lekkers of een uitgebreid diner. Brian en Britt voelen zich inmiddels helemaal thuis op deze plek. “Het eerste jaar is natuurlijk vooral ook ontdekken, je komt toch altijd dingen voor een eerste keer tegen. Inmiddels draaien we bijna twee jaar en hebben we ons ritme gevonden”.

Terras
In Borculo wordt nog volop gewerkt aan het vernieuwen van het centrum. Deze plannen lagen al klaar toen het duo twee jaar geleden begon aan hun avontuur als zelfstandig ondernemer. “Het is mooi om te zien hoe het centrum nu daadwerkelijk een upgrade krijgt”. In de zomers zullen de gasten van De Bakkerieje volop gebruik kunnen gaan maken van het terras.

Feestjes en partijen
Behalve een brasserie is De Bakkerieje ook de plek waar inwoners van Borculo en omgeving iets kunnen vieren. Achter het restaurant gedeelte zit een mooie, knusse zaal, waar een speciale gelegenheid gevierd kan worden. “Deze ruimte is uitstekend geschikt voor het vieren van een verjaardag of een huwelijksdag, waarbij we tot 50 zitplekken hebben. Voor een avondfeest is er ruimte voor maximaal 80 personen.  Wij bespreken met onze gasten de wensen en stemmen het feestje helemaal daarop af. Uiteraard zullen we zorgen voor een geweldige sfeer en lekker eten en drinken”.

The Moodchers Tribute band
Sinds een aantal jaren geeft The Moodchers Tribute band een optreden tijdens het septemberfeest. Direct na het vogelschieten en gooien klinken dan nummers uit vervlogen tijden. Tot vorig jaar waren The Moodchers te zien en te horen bij Zaal Peters. Echter besloot de familie Peters te stoppen met het horecabedrijf en was The Moodchers Tribute band dakloos. Brian en Britt hoefden niet lang na te denken en boden de band meteen onderdak aan. Vorig jaar speelde The Moodchers Tribute band voor het eerst in De Bakkerieje. “Op deze manier speelde de band waar veel Borculoërsnostalgische gevoelens bij krijgen op een plek met veel historie. Een mooie combinatie zo vonden wij allemaal”. Kortom een mooie match om mee door te gaan. Daarom speelt The Moodchers Tribute band ook dit jaar aan het einde van de zaterdagochtend tijdens het septemberfeest weer bij De Brakkerieje.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven