Extra presidiumvergadering Provinciale Staten om meldingen sociale onveiligheid op de werkvloer van de provincie

REGIO – Het presidium van Provinciale Staten van Gelderland komt op maandag 18 september 2023 om 19.30 uur bijeen voor een extra vergadering. Dit naar aanleiding van de recente berichtgeving over meldingen van sociale onveiligheid op de werkvloer van provincie Gelderland. Bij het samenkomen van de fractievoorzitters zijn ook commissaris van de Koning John Berends en gedeputeerde Peter Drenth aanwezig. De openbare bijeenkomst vindt plaats in Vergaderkamer N van het Huis der Provincie (Markt 11, Arnhem). De bijeenkomst is ook online te volgen via gelderland.nl/Statenlive.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven