Fietser komt in botsing met bus van Arriva in Borculo

BORCULO – Vrijdagmorgen zijn de hulpdiensten rond 10.30 uur uitgerukt naar de Lichtenhorst in Borculo. Een vrouw op een fiets raakte daar gewond nadat zij in botsing was gekomen met een bus van Arriva. Volgens getuigen werd de vrouw geraakt door een spiegel van de bus. Ze kwam daarna hard ten val. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar de vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard van de verwondingen is niets bekend. De weg werd de rest van de ochtend afgesloten voor onderzoek.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven