fotoreportage: Keep Them Rolling trekt door Berkelland

BERKELLAND – Rolling Steel trok zaterdag met veel voertuigen door de Gemeente Berkelland om hun rit van 85km te rijden door de Achterhoek. Vandaag wordt er in Twente gereden en komen de voertuigen o.a. nog in Diepenheim.

Vertrek
Vanuit het basiskamp in St.Isidorushoeve vertrokken de voertuigen om in de ochtend Neede en Rietmolen aan te doen. Bij 1 van de Keep Them Rolling leden werd aan de Pierinkdijk in Gelselaar een lunchpauze gehouden en konden de deelnemers een broodje hamburger eten en het nodige vocht tot zich nemen, want warm was het en natuurlijk tegen de zon moest er gesmeerd worden. Na de pauze ging de rit verder naar Geesteren, vervolgens door Borculo om via het Galgenveld langs museum de Lebbenbrugge te rijden. Het terras diende alleen ontruimd te worden vanwege het vele stof, de voertuigen trokken via een brug de Slinge over waarbij de bemanning van de takelwagen uitstapte om toch maar even de sterkte van de brug te controleren. Bij Ruurlo werd de ommekeer gemaakt en via de Leostichting , Waterhoek gingen de wagens door Haarlo om aan het einde van Haarlo linksaf richting Neede te gaan. Nog een ommetje Needse Berg en de colonne begon langzaam weer richting St.Isidorushoeve te gaan.

Bekijken
Het kampement is vandaag bij de crossbaan in de Hoeve nog te bekijken, ook zullen de tanks onder begeleiding een 40 km route rijden. Het vertrek van de tanks is 10.00 uur zondagmorgen. Henk Klein Hazebroek reed gisteren mee en maakte een mooie reportage.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven