Halloweekend in Eibergen zoekt vrijwilligers

EIBERGEN – Het laatste weekend van Oktober is het tijd voor het griezeligste en leukste evenement van Eibergen, HALLOWEEKEND! Wederom heeft de organisatie een mooi programma voor jong en oud samengesteld. Wat het allemaal precies is gaan we nog niet verklappen, maar het wordt weer een groot feest in het centrum van Eibergen.

Uiteraard is er vrijdagavond weer DE Griezeltocht van de Achterhoek, dit is voor de kinderen van 5 t/m 11 jaar. En waar we vorig jaar voor het eerst een succesvolle Horrortocht hadden voor de 12+ leeftijd pakken we dit jaar nog groter uit. Onze enthousiaste werkgroep is al maanden volop bezig met de uitvoering van de meest enge en angstaanjagende ideeën. Dat wordt gillen!

Griezeltocht
Kaarten voor de beide tochten zijn vanaf 1 oktober te koop bij Eeks en de Zuivelhoeve. De kaartjes voor de griezeltocht zijn € 3,00 en de horrortocht € 4,00 p.st en enkel contant te betalen. (Griezeltocht is enkel entreekaartje voor de deelnemende kinderen, Horrortocht voor elke deelnemer) Na afloop is er in de feesttent een Freak Night Party voor alle leeftijden.

Braderie en tentfeest
Zaterdag en zondag is er net als vorig jaar weer een gezellige braderie met vele kraampjes vol met allerlei verrassende producten en zal er ook weer de succesvolle ProefEet plaats vinden met de lekkerste gerechten van de horeca en food ondernemers uit Eibergen. Op zaterdag zijn er diverse optredens in de tent, van een koor tot een coverband. De zaterdagavond zal worden afgesloten met een groot tentfeest waarvoor de kaartverkoop binnenkort zal starten.

Nieuw dit jaar is een koffieconcert van Euphonia op de zondagochtend waarna de middag vervolgens wordt ingevuld met een zeer divers kinderprogramma. Deze dag zal worden afgesloten met een gratis toegankelijke liveband om onder het genot van een hapje en een drankje het weekend gezellig af te sluiten. Namen kunnen we nog niet noemen maar we beloven een weekend vol entertainment!

Maar…..Zonder vrijwilligers is er natuurlijk geen evenement mogelijk!
Hoewel er al vele vrijwilligers zich hebben aangemeld om te helpen, komt de organisatie nog wat handen te kort. Denk hierbij aan invulling voor achter de bar, de kassawagen, griezels op de griezeltocht en mensen voor o.a. op en afbouw van de diverse onderdelen. Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij onze geweldige groep vrijwilligers om er samen weer een geslaagd evenement van te maken? Mail dan je naam en leeftijd naar: [email protected]

En zet ook alvast in de agenda: 27 t/m 29 oktober Halloweekend Eibergen.
Houd www.halloweekendeibergen.nl en de socials in de gaten voor de laatste informatie en de start van de kaartverkoop voor de zaterdagavond.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven